Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !

Black Sea Diving School - Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra

Logistica centrului de scufundari

Pentru buna desfasurare a activitatilor la centru de scufundari, dispunem de urmatoarea logistica:

Centrul de pregatire teoretica pentru curs scufundari in Bucuresti - sala de curs:

Piscina pentru efectuarea exercitiilor din cadrul cursului de scufundari.

Piscina are rolul cel mai important in prima etapa de pregatire a fiecarui scafandru. Este locul in care se invata primii pasi intr-o lume cu totul noua ghidati de cei mai buni instructori de scufundari din Romania.

Organizam fiecare curs de scufundare intr-o piscina care corespunde din toate punctele de vedere obiectivului nostru. Piscina este curata, autorizata si este construita in trepte de adancime. Toate aceste caracteristici fac din fiecare curs de scufundari un moment placut, usor de inteles de catre cursant, iar totul se intampla in conditii de siguranta.


Centru de scufundari la 30 de metri de Marea Neagra.

Adevarata aventura incepe odata cu modulul de scufundari la Marea Neagra in statiunea Eforie Sud, judetul Constanta. Pentru acest moment echipa de la Black Sea Diving School are toata logistica necesara desfasurarii unui curs de scufundari care sa indeplineasca orice exigenta.

Dive centerul este dotat cu toate facilitatile utile pentru buna desfasurare a unui curs de scufundari. Va punem la dispozitie vestiar individual pentru depozitarea hainelor, echipament de scufundare marca MARES si SCUBAPRO, compresor rapid 300L/min, trusa de prim ajutor DAN OXYGEN UNIT, cateva barci si un platou pe care sa va puteti odihni in pauzele dintre scufundari. Nu lipseste nici vesela, frigiderul, toaleta, dusul si o cafetiera pentru cei ce doresc sa se organizeze.


Elementul esential la scufundari - Barca

Facem scufundari de mult timp. Stim exact ce trebuie sa se intample ca sa devii un bun scafandru. Din acest motiv, consideram barca un element esential cu care trebuie sa interactionezi atunci cand faci un curs de scufundari. Pe barca sunt reguli si va trebui sa le inveti, dar despre asta vom discuta mai tarziu.
Toate scufundarile din cadrul cursului incep aproape de mal utilizand o barca mica.

Pe masura ce dobandesti aptitudini de scafandru si iti obtii un certificat PADI, incepem sa exploram Marea Neagra in adevaratul sens al cuvantului. Pentru asta, folosim o barca mare, dotata cu un motor puternic, statie emisie/receptie si tot ce este necesar pentru scufundari departe de baza. Sub apa flora si fauna sunt spectaculoase,iar secretele asezate pe fundul Marii Negre, cu siguranta iti vor starni curiozitatea.

Apropo, in timpul liber cautam epave si cartografiam Marea Neagra. Vei fi surprins sa afli ca pe fundul marii gasesti submarine din al II-lea Razboi Mondial, nave de lupta si vase comerciale. Daca esti interesat, ne poti da o mana de ajutor.

Barca noastra este dotata cu cel mai performant sonar din piata si un rezervor pe masura. Putem ajunge departe, impreuna.

Inscrie-te acum la acest curs !