Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !

Black Sea Diving School - Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra

CURSUL DE PRIM-AJUTOR (EMERGENCY FIRST RESPONSE) - 650 Lei


Cine ar trebui sa urmeze acest curs ?

Cursul se adreseaza oricui, neimitandu-se la scafandri si nu necesita nicio experienta in prealabil.

Pregatirea pentru cursul de prim-ajutor se axeaza pe cresterea increderii de sine in salvatori si cresterea dorintei de implicare atunci cand se confrunta cu o urgenta medicala. Participantii la curs invata pasi simpli de urmat pentru urgente si practica aplicarea exercitiilor intr-un mediu lipsit de stres. Toate cursurile sunt cu studiu individual in baza unui manual, videouri, si carduri de referinta care va ajuta sa incepeti sa invatati imediat.

Cursurile EFR indeplinesc cerintele de acordarea a primului ajutor pentru cursul PADI Rescue Diver si toate nivelele de cursuri PADI pro.

Urmatoarele cursuri EFR sunt bazate pe instructiuni medicale de urgenta recunoscute international.

Ce vei invata ?

  • Resuscitare cardio-pulmonara (CPR) – Acest curs te invata pasii si tehnicile pentru a te descurca cu urgente amenintatoare de viata. O sa practici 8 exercitii pentru a putea ajuta persoanele care nu respira, nu au puls, pot avea rani la coloana vertebrala, sunt in stare de soc, sau pot sangera grav.    O sa inveti cum sa acorzi primul ajutor si sa continui in a monitoriza pacientii, astfel incat sa le oferi toate sansele de supravietuire in timp ce asteptati sa ajunga echipele medicale de urgenta.

  • Asistenta medicala secundara (First Aid) – Pentru ca multe conditii medicale nu ne ameninta viata iar serviciile medicale nu sunt uneori disponibile sau intarzie, acest curs te invata cum sa acorzi asistenta medicala secundara care sa usureze durerea sau reduce riscul de complicatii ulterioare. O sa inveti cum sa evaluezi diferite rani si boli si sa practici bandajarea si atelarea.

  • Asistenta pentru copii  – Acest curs permite participantilor sa invete, practice si sa aplice exercitii de asistenta specifice pentru ajutarea copiilor si nou-nascutilor cu urgente medicale. Este conceput pentru cei care lucreaza cu copii sau sunt mai predispusi sa raspunda la urgente ce implica copii. Acest curs este de obicei integrat cu CPR si Asistenta secundara.

  • CPR & AED – Acest curs se axeaza pe pregatirea in acordarea de prim-ajutor si invatarea participantilor cum sa utilizeze un defibrilator automat extern (AED).    Cand locul de munca sau guvernul cer acesta pregatire, acest curs o acopera. Acest curs este deseori integrat in programul Primul Ajutor la Munca.

  • Primul Ajutor la Munca  – In unele zone, cum ar fi Marea Britanie, Australia si Canada, regulile guvernamentale cer ca la locul de munca sa se faca o pregatire de prim-ajutor.

  • EFR Refresher – Este o idee buna sa va reinnoiti cunostintele de prim-ajutor la fiecare 24 de luni si asta face EFR Refresher. Axat pe exercitiile de baza, cursul iti permite sa te mentii la curent si sa fii gata sa acorzi ajutor atunci cand e nevoie.

   Inscrie-te acum !