Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !

Black Sea Diving School - Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra

CURS PADI Deep Diver - Scafandru de adancime


Deep Diver - Scafandru de adancimeMagia adacurilor! Exista ceva interesant si misterios in acelasi timp despre explorarea locurilor de scufundari mai adanci. Fie ca este vorba despre o epava sau un perete vertical ce se pierde in abis, orice ar fi, specialitatea PADI Deep Diver va pregateste sa mergeti la limitele scuba divingului recreational, adica la 40m adancime

Pe langa teoria necesara, motivele coborarii la asemenea adancimi precum si discutii despre importanta cunoasterii limitelor personale, pe parcursul a patru scufundari de adancime veti invata despre echipament specializat pentru scufundari de adancime, surse alternative de aer de rezerva, planificarea unei scufundari de adancime, proceduri de buddy si flotabilitate.
La fel de multa importanta in timpul cursului se acorda si gestionarii aerului si monitorizarea lui, precum si cum sa faceti fata narcozei si alte considerente de siguranta.

Cursul se adreseaza scafandrilor certificati ce au implinit 15 ani si sunt certificati Advanced Open Water Diver sau in curs de certificare.


   Inscrie-te acum !